• Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Halden Live følger lover og forskrifter om personvern, GDPR. Les mer her

Søk
  • Halden Live

Halden Live løfter Halden

Oppdatert: 18. juni 2019


- Det er kjempeviktig å støtte opp om det som skjer i Halden nå. Storsatsing på Halden Live og konserten med Robert Plant er noe som er bra for byen, sier Tom Jørgensen. En ikke ukjent mann i Haldens musikk- og uteliv.


Sammen med kameraten Willy Handelsby diskuterer de ofte Haldens utvikling som musikkby. De gir all honnør til at det skjer så mye i byen vår.


- Jeg har hørt en del på Led Zeppelin tidligere men min bevissthet rundt musikken til Robert Plant har fått et oppsving nå i det siste. Jeg synes det er spennende musikk og har selvfølgelig kjøpt billett til konserten, forteller Willy Handelsby.

Det har også Tom Jørgensen.


-Denne konserten løfter Halden og festningen som musikkarena til et helt nytt nivå. Det er viktig at vi kjenner vår besøkelsestid og støtter opp om dette, sier Tom Jørgensen.


De to kameratene er enige om at det er en vinn-vinn situasjon. Ved å satse skapes det ringvirkninger til lokale bedrifter og byen, samtidig får de som opplever konserten en minnerik opplevelse på Fredriksten festning.

- Lykkes vi med det ene genererer det mer og ny aktivitet. Halden har de siste 15 årene fått bedre og bedre «plassering på kartet» og i folks bevissthet, mener Jørgensen og Handelsby.


Tom Jørgensen og Willy Handelsby Foto: Lisa Gustavsen

136 visninger